У Хмельницькому пройшов благодійний захід «Як залучити кошти в бізнес». Отримані кошти будуть використані на купівлю FPV-дронів для наших захисників. Більше чотирьох десятків представників хмельницького бізнесу зареєструвалися для участі. Організатор - ГО «Підтримка України» у партнерстві з Хмельницькою міською радою.

«Нещодавно ми провели бізнес-форум для малого бізнесу. Його мета була налагодити комунікацію з малим бізнесом. Після цієї події від багатьох підприємців, які не відвідали форум, надходили пропозиції провести ще один захід, аби більш детально познайомитися із програмами фінансування, які існують в місті та державі для підтримки бізнесу. Хмельницька міська рада вирішила спільно з громадською організацією «Підтримка України» провести такий тематичний захід для бізнесу. Також сьогодні в порядок денний заходу ми долучаємо такий сегмент, як написання грантових заявок, в тому числі і для міжнародних організацій. Ми зацікавлені в проведені таких заходів, тому що бізнес отримує дуже багато цікавої та корисної інформації для власної діяльності та розвитку. Чим більше розвивається бізнес, тим більше створюється робочих місць, тим більше йде сплата податків, які ми маємо змогу направляти на підтримку Збройних Сил України», - зазначив заступник міського голови Микола Ваврищук, звертаючись до учасників заходу.
Представники банків, Хмельницького обласного центру зайнятості ділилися з присутніми корисною інформацією та відповідали на запитання, які виникали в ході роботи. Також під час заходу говорили про те, як допомогти своєму бізнесу, взяти участь в грантових програмах та залучити кредити по державній програмі «Доступні кредити 5-7-9%», як бізнес може допомогти ветеранам тощо.
Підприємці, які отримували гранти, ділилися своїм досвідом. На завершення заходу усі бажаючі мали можливість випробувати власні сили та використати отримані знання під час написання грантової заявки, разом з тими, хто вже проходив цей шлях і має позитивний результат.
Ще однією частиною благодійного заходу був благодійний аукціон. Виручені кошти будуть спрямовані на придбання необхідного обладнання для наших захисників.