«Продовжуємо активну міжнародну діяльність.
У Дрездені разом із міськими головами Штутгарта і Дрездена підписав унікальну тристоронню угоду про солідарне партнерство між нашими містами.

«Трикутник успіху та розвитку» - унікальний формат співпраці і партнерства з двома потужними містами Німеччини.
Впродовж двох днів провели багато різних зустрічей із депутатами, керівництвом міста та працівниками місцевого самоврядування, українською громадою Дрездена, освітянами, бізнесом.
Разом із міськими головами Дрездена, Штутгарта, а також із Надзвичайним, Повноважним Послом України у Німеччині Олексієм Макеєвим взяв участь у форумі солідарного партнерства.
Спілкувались про необхідність постійної підтримки України, актуалізацію питання конкретної та постійної допомоги, євроінтеграцію України, допомогу біженцям та українським організаціям, реабілітацію наших поранених військових.
Запустили співпрацю між ХНУ та Дрезденським університетом, а також двома нашими школами з навчальними закладами Дрездена та Штутгарта.
Домовились про організацію відпочинку в обох містах для дітей наших загиблих Героїв та полонених і безвісти зниклих.
Відкрили виставку «Хмельницький під час війни».
У Празі мав зустрічі з тимчасово повіреним у справах України у Чехії Віталієм Усатим, чеськими парламентарями, депутатами і керівництвом нашого партнера Прага-6, освітянами, волонтерами Українського центру допомоги біженцям.
У Німеччині і Чехії доволі хороша підтримка України та українців. Однак, аби вона не зменшувалась потрібна постійна робота і комунікація, бо ворог там веде себе дуже активно.
Тож працюємо далі…
Тримаймо стрій!», - написав міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі «Фейсбук».