Син загиблого правоохоронця з Хмельниччини Олега Чижика гідно продовжить чоловічу династію, наслідуючи батька та дідуся.

Для Назара вже закінчилася вступна кампанія до поліцейських вишів, цьогоріч він став студентом Львівського державного університету внутрішніх справ. Тепер у рядах курсантів-першокурсників і хлопець з Білогір’я, що на Хмельниччині. Новоспечені правоохоронці проходять вишкіл на «курсах молодих бійців».

Назар Чижик у 7-річному віці пережив важку втрату — найближчої і найріднішої людини — батька, який загинув під час виконання службових обов’язків.
«Про Олега Чижика, тата Назара, односельці і досі згадують з теплотою та вдячністю. Олег понад 10 років присвятив службі в органах внутрішніх справ, очолював відділ карного розшуку в рідному Білогір’ї.
Принциповий, відповідальний, щирий та чесний — він завжди допомагав тим, хто цього потребував. Тому загибель Олега стала справжньою трагедією не тільки для рідних та близьких, але й для жителів громади й колег по службі, — розповідають у Головному управлінні Національної поліції у Хмельницькій області. — Після загибелі правоохоронця його дружина Тетяна повністю присвятила себе вихованню синочків — Назара та молодшого Артура.
Коли Назар повідомив матері про бажання служити в поліції, жінка сприйняла цю новину прохолодно, бо дуже важко пережила втрату чоловіка. Та з вибором сина довелося змиритись, адже, крім прагнення до справедливості та завзятого характеру, син успадкував від батька ще й впертість».
— Хочу бути поліцейським, як тато і дідусь Анатолій. Упевнений, що мені вдасться гідно продовжити нашу правоохоронну династію, — переконував її Назар.
Відрадно, що підтримала мрію онука бабуся Катерина, яка, до речі, зраділа його вибору та допомогла переконати інших.
І врешті цього року плани Назара здійснились — він вступив до вишу.
— Попри всі переживання, звісно, я пишаюсь своїм сином, — розповіла поліцейським Тетяна Чижик. — Адже головне в житті кожної людини — вірити в те, над чим працюєш, відчувати власну потрібність, бути успішним в улюбленій справі. Я дуже хочу, щоб мій син був щасливим і жив у вільній країні.