Захищаючи Україну від рашистського окупанта, під час виконання бойового завдання загинув уродженець Старосинявщини Володимир Петрович Омельчук. Молоде життя знову обірвала клята війна…

Володимир народився 12 вересня 1993 року в селі Гончариха, що на Старосинявщині. У 2000-му пішов навчатися до Паплинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, де закінчив 11 класів. Далі було навчання на водія у Новоселицькому сільськогосподарському професійно-технічному училищі.
У 2012 році проходив строкову військову службу у Збройних силах України.
Так склалося, що через непрості життєві обставини він був змушений заробляти на прожиття нелегкою працею, тому з 2014 року працював на будівництві у Києві.
Був одружений, проживав із сім’єю — дружиною і донечкою.
Із 10 липня 2023 року Володимир був призваний на військову службу по мобілізації до Збройних сил України 10-им відділом Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.
На фронті служив солдатом. Відданий військовій присязі на вірність українському народу, під час виконання військового завдання 12 вересня — у день свого народження — солдат Володимир Омельчук загинув біля населеного пункту Вербове Пологівського району Запорізької області.
Без найріднішого сина залишилася мати Людмила Володимирівна, коханого чоловіка — дружина Олена, батька — донька Вікторія, без брата залишилися Петро і Євгеній.
18 вересня, у понеділок, у Старосинявській територіальній громаді було оголошено жалобу в зв’язку з прощанням із загиблим Героєм — Володимиром ОМЕЛЬЧУКОМ.
Поховали Захисника в рідному селі Гончариха.

Вічна пам’ять і слава захиснику України!