5 грудня весь світ відзначає Міжнародний день волонтерів – невтомних людей, для яких не існує чужого горя, безвихідних ситуацій та взагалі чогось неможливого. Тих, хто в цей нелегкий час воєнного стану, присвячує свій талант, енергію та виявляє щире бажання допомогти іншим, не чекаючи визнання. 

За час повномасштабної війни в Дунаєвецькій громаді сформувався потужний волонтерський рух. З цієї нагоди міський голова Веліна Заяць вручила подяки волонтерам, керівникам агроформувань, приватним підприємцям  та духовенству, а також найменшим помічникам. Подякувала кожному, хто сьогодні допомагає громаді й Україні, піклується про наших Захисників. Усім, хто своїми вчинками наближає Перемогу: зі зброєю на передовій чи в тилу готує їжу, плете маскувальні сітки, відкриває збори для закупівлі спорядження й техніки. 
«Так вже долею означено, що саме ми є свідками, коли вирішується майбутнє нашої країни, але ми вистоїмо та відбудуємо Українську державу, адже кожен на своєму місці робить внесок у Перемогу, – наголосила Веліна Владиславівна. – За кожен новий день ми безмежно вдячні нашим мужнім та сильним Захисникам, які боронять українську землю від російських окупантів, а також нашим самовідданим і невтомним волонтерам, які, працюючи в тилу, підтримують наших військових».