АТ «Хмельницькобленерго» зменшило кількість РЕМів у області.

Відтепер на Хмельниччині функціонує лише 6 районів електромереж:

  1. Шепетівський РЕМ, до якого ввійшли Славутський, Ізяславський, Шепетівський та Полонський райони електромереж;
  2. Старокостянтинівський РЕМ — Теофіпольський, Красилівський, Старосинявський, Старокостянтинівський райони електромереж;
  3. Хмельницький РЕМ, до якого ввійшли Ярмолинецький та Хмельницький міський РЕМ;
  4. Летичівський РЕМ, до нього ввійшли Летичівський, Деражнянський та Віньковецький райони електромереж;
  5. Городоцький РЕМ — Волочиський, Городоцький та Чемеровецький райони електромереж;
  6. Кам’янець-Подільський РЕМ, д о нього ввійшли Новоушицький, Дунаєвецький т а Кам’янець-Подільський РЕМ.

Таке об’єднання, кажуть у АТ «Хмельницькобленерго», потрібне насамперед для оптимізації операційних витрат, поліпшення рівня керованості підрозділів, удосконалення послуг, що надаються.

Як пояснюють у товаристві, об’єднання районів електромереж вплине на споживачів позитивно. З часом, коли будуть відпрацьовані всі процеси та завершаться організаційні зміни, якість послуг покращиться. Важливо зазначити, що особові рахунки споживачів не змінюються. А в районних центрах так і залишаються майданчики для взаємодії із споживачами. Тобто, якогось негативного впливу на взаємодію зі споживачами внутрішні організаційні зміни не матимуть. Також незмінними залишаються й офіси, куди абоненти зверталися для отримання консультацій та послуг.

Подання показників, прийом заяв на повірку/заміну/ експертизу лічильників, подання заяви на стандартне приєднання тощо і надалі будуть надавати відповідні відділення. Зміниться лише назва. До прикладу, Ярмолинецький РЕМ тепер буде називатися Ярмолинецьке відділення Хмельницького РЕМ.

Єдиним нововведенням стане вибір об’єднаного РЕМу на сайті товариства в розділі «Актуальні відключення».

Також у Хмельницькобленерго наголошують: більшість послуг можна отримати онлайн (передавати показники, контролювати стан рахунку та подавати заяву та документи на приєднання).